Clown Dico staat bekend om zijn interactieve kindershows. Kindershows met veel humor, spanning, magische goocheltrucs en doldwaze spelletjes. Dat zijn de elementen waarvan al vele duizenden kinderen hebben mogen genieten in zowel Nederland als België. Deze clown met kindershow is te boeken voor een school, bedrijf, vereniging of gezellig bij jou thuis. Wanneer je geen keuze kunt maken bij het kindershow boeken helpt Clown Dico je graag met advies. Neem dan ook vrijblijvend contact op, we moeten er toch immers samen een geslaagde activiteit van maken!

 

Spetterende en interactieve kindershow huren

Onder het motto “mee doen is leuker dan kijken” weet Clown Dico altijd aan de kinderen zijn lippen te blijven hangen. Wanneer er iets onverwachts in de zaal gebeurt zal hij met zijn improvisatietalent daar direct op in spelen.

 

Kindershow huren passend bij uw event?

Je hebt een eigen zaak, themafeest of product wat je onder de aandacht wil gaan brengen? Clown Dico schrijft regelmatig kindershows op maat passend bij al je wensen. Zo had hij de grote eer om voor Haribo Nederland een kindershow op maat te mogen schrijven met niemand minder dan de grote gele Haribo-beer. En schrijft hij regelmatig een show die aansluit op het lespakket van scholen. Kortom een kindershow huren kan ook leerzaam zijn. Clown Dico maakt graag een passende combinatie.

kindershow boeken

 

Onze Kindershows

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »