Een clown boeken met een carnaval show als kindervermaak? Clown Dico is de toevoeging voor elk kinderbal wat in hogere sferen gebracht mag worden. Een kindershow met lef, veel humor, doldwaze spelletjes, goocheltrucs en veel meer!

 

Clown met carnaval show

Hebben we allemaal onze raarste kleding aan, is iedereen er klaar voor? Mooi, want dan kan de carnavalsshow van Clown Dico beginnen !

Clown Dico is een jonge en energierijke clown die een glimlach op de gezichten van de kinderen weet te toveren. Maar als blijkt dat zijn carnavalssteek verdwenen is breekt er toch wel grote paniek uit. “Waar is de steek gebleven, heb jij hem gepakt?” houd de kinderen bezig tot het vinden van een hele speciale brief.

Een brief van iemand die niet houdt van ballonnen, verklede mensen en al helemaal niet van carnaval. Lukt het de kinderen om samen met Clown Dico het feest te redden, krijgt Clown Dico zijn steek terug?

Deze carnavalsshow is een vrolijke mix met spannende goocheltrucs, minidisco dansjes, ballonfiguren, spanning en veel humor voor jong en oud.

Specificaties

Tijdsduur
1 x 45 of 60 minuten
Aantal personen
1 persoon
Stroomvoorziening
220 volt
Speelruimte
5 x 4 x 2,5 meter (lxbxh)
Prijs
€490,70 incl. BTW (€450,- excl. BTW)

Bekijk ook eens

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »