Een kindershow boeken voordat Sinterklaas binnen zal komen, ofwel een Sinterklaas voorprogramma boeken? Clown Dico heeft een voorprogramma vol met spannende en hilarische goocheltruc, ballonnen, grappen en grollen om Sinterklaas sfeervol te kunnen ontvangen!

 

Magische Sinterklaas voorprogramma

Clown Dico weet als geen ander wat Sinterklaas allemaal leuk vindt, hij is immers een van de grootste vrienden van de Sint. In deze Sinterklaasshow gaat Clown Dico de komst van de Sint voorbereiden. Samen met de kinderen besluit hij dan ook om de zaal eens goed te versieren. Maar als blijkt dat hij in alle haast de slingers en ballonnen vergeten is breekt er toch wel grote paniek uit.

Zou het de kinderen lukken om Clown Dico weer op het rechte pad te kunnen krijgen? Of zal Sinterklaas met al zijn Pieten toch echt voorbij rijden? Je komt het allemaal te weten tijdens deze doldwaze en zeer interactief Sinterklaas voorprogramma.

 Sinterklaas voorprogramma

Voorprogramma met Sinterklaas boeken?

Clown Dico is erg goed bevriend met Sinterklaas, daarom kan hij ook zorgen dat Sinterklaas en zijn Pieten zeker komen! Neem contact op voor de vele mogelijkheden…

Specificaties

Tijdsduur
1 x 45 minuten
Aantal personen
1 persoon
Stroomvoorziening
220 volt
Speelruimte
5 x 4 x 2,5 meter (lxbxh)
Prijs
Vanaf €344,50 incl. BTW (€325,- excl. BTW)
Reiskosten
€0,45 incl. BTW per km.

Bekijk ook eens

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »