Lumens Groep: Mevr. Lensink

Super bedankt voor de leuke middag. Wij hebben echt genoten en het springkussen, maar vooral de clown waren echt een aanwinst voor de middag; alleen maar positieve feedback.

Lidl : Mevr. Dekker

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

KLM

Bedankt voor de vele ballonvliegtuigjes, onze familiedag was meer dan geslaagd!

Anton Pieck school Leraar: Toon van Wezel

Graag wil ik je bedanken voor de leuke show die je verzorgd hebt voor onze kinderen. De kinderen waren enthousiast, je wist ze te
boeien en er was steeds een levendige interactie. De show was verzorgd, leuk de afwisseling met muziek en bewegen. Zo jong en al zo veelbelovend! Veel succes verder en gegroet. Toon

Veilig verkeer Nederland

Het was zondag 16-09-2012 een zeer geslaagde sociale markt in Best. De bijdrage van de ballonnengoochelaar werd goed ontvangen door het publiek. Bedankt voor de goede communicatie en verzorging.

Haribo Nederland

Ik wil jou en je collega nogmaals hartelijk bedanken voor je leuke inbreng en enthousiasme afgelopen zondag. We hebben veel complimenten over jullie gekregen. Iedereen was erg enthousiast.

Eerlijk en meedenkend advies

Elke aanvraag is uniek en dient dan ook altijd persoonlijk te worden behandeld. Persoonlijk contact is namelijk belangrijk om uw activiteit tot een succes te maken. Clown Dico denkt daarom met veel plezier mee aan een eerlijke en passende aanvulling. Om deze reden zijn al onze prijzen zichtbaar en weet u direct waar u aan toe bent bij het boeken.

Hoe kan ik Clown Dico boeken?

Via het contactformulier kunt u een aanvraag toesturen met de dienst waarin u interesse heeft. Hierna nemen wij spoedig contact met u op om alles door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden. Na akkoord ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging met de gemaakte afspraken. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0493-313087

Is het mogelijk om een optie te plaatsen?

Uiteraard is een optie plaatsen mogelijk, dit is altijd geheel vrijblijvend. Een optie blijft maximaal 10 dagen (anders in overleg) staan zodat u met uw medeorganisatoren kunt overleggen.

Grote lijst met referenties

Klanten uit Nederland en België boeken clown Dico voor allerlei gelegenheden, zowel zakelijk als privé. Reacties van deze klanten zeggen meer dan foto’s en getypte verhaaltjes. Graag verwijzen wij u dan ook door naar de referentiepagina om hun ervaringen te bekijken.

Neem direct contact op »