Een goochelshow boeken waarbij alle kinderen actief worden betrokken? De goochel show voor kinderen met sfeervol goochel decor en erg veel interactie? Met het boeken van deze kindershow van Clown Dico boekt u een show met hilarische goocheltrucs, dansjes, grappen en grollen!

 

Actieve en spannende goochelshow huren

Clown Dico is een jonge en energierijke clown die jawel, is afgestudeerd aan de goochelschool. Een school waar hij van zijn grote goochelmeester allerlei spannende en leuke goocheltrucs geleerd heeft. Tijdens deze goochelshow laat hij alle trucs zien die hij geleerd heeft. Maar als blijkt dat de goochelstokken niet helemaal mee willen werken dreigt de hele show in het water te vallen. Doekjes verdwijnen en verschijnen op de meeste rare manieren, de konijnen weten niet meer wat te doen, echt alles gaat fout. Hopelijk kunnen de kinderen Clown Dico helpen om alles weer te herstellen.

BEKIJK PROMO VIDEO

 

Deze clown met goochelshow is zéér afwisselend

De kindershow is een zeer afwisselende show vol met goocheltrucs, spelletjes, dansen, zingen, springen en natuurlijk leuke grappen. Kinderen krijgen altijd de gelegenheid om Clown Dico te assisteren, maar of dat nu altijd even goed gaat…?

Een clown boeken voor een kinderfeestje?

Specificaties

Tijdsduur
1 x 60 minuten
Stroomvoorziening
220 volt
Speelruimte
5 x 4 x 2,5 meter (lxbxh)
Prijs
€408,75 incl. BTW (€375,- excl. BTW)
Reiskosten
€0,45 incl. BTW per km.

Bekijk ook eens

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »