Een clown huren voor het kinderfeestje van je zoon of dochter? Clown Dico zet elk kinderfeest op stelten en laat graag zien welke goocheltrucs hij geleerd heeft op de toverschool. Tover je mee…?

 

Clown op kinderfeestje huren

Clown Dico laat graag aan iedereen zien en weten wat hij geleerd heeft op de toverschool. Bijzondere en spannende goocheltrucjes met een afwisseling van kleurrijke balloncreaties. Maar of dat nou wel allemaal goed gaat door de onhandigheid van Clown Dico? Tijdens dit kinderfeestje staat de jarige job groot in de spotlights en zullen kinderen ervaren dat ze zelf echt kunnen goochelen.

Een clown op kinderfeestje met cadeau voor de jarige job en natuurlijk ballonnen voor iedereen! Wist je dat Clown Dico ook te boeken is als ballonnenclown?

 

Enkele belangrijke punten voor het kinderfeest

  • maximaal 20 kinderen
  • enkel voor particulieren feestjes
  • het kinderfeest moet thuis gevierd worden (voor zalen geldt een toeslag)

Een clown op kinderfeestje is zeer populair, daarom verzorgt Clown Dico enkel kinderfeestjes binnen de regio Deurne, Helmond, Eindhoven, Weert, Venray, Den Bosch en Venlo. Uiteraard daarbij alle omliggende dorpen. Anders is in overleg mogelijk, we horen graag jouw wensen en ideeën.

Benieuwd hoe een optreden van Clown Dico eruit ziet? Bekijk snel zijn promo op het youtube kanaal van Clown Dico.

Specificaties

Tijdsduur
vanaf 60 minuten
Stroomvoorziening
n.v.t.
Speelruimte
3 x 2 meter (lxb)
60 minuten
vanaf € 160,00 incl. BTW
90 minuten
vanaf € 175,00 incl. BTW
Reiskosten
€0,45 incl. BTW per km.

Bekijk ook eens

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »