Een springkussen huren kan bij Clown Dico snel, makkelijk en voordelig. We hebben diverse springkussens en voor ieder wat leuks. Zo hebben we springkussens in de verhuur met een glijbaan en speelobjecten zoals het springkussen multiplay krokodil. Wanneer je echt een stoer springkussen wilt huren adviseren wij je graag het disco springkussen. Dat is een springkussen met licht en geluid.

Goedkoop springkussen huren kan al vanaf € 50,00 incl. btw, bekijk daarvoor onze prachtige midi springkussens!

 

Een goedkoop springkussen huren vanaf € 50,- incl btw

Een springkussen huren doe je bij Clown Dico zonder zorgen. U kunt kiezen om zelf zorg te dragen voor de op- en afbouw van het springkussen. Met deze mogelijkheid bespaard u kosten en wordt het huren van een springkussen goedkoop. Uiteraard krijgt u alle spullen mee zoals een stroomkabel, onderzeil en blower. Het plaatsen van een springkussen is gebeurt in slechts enkele minuten!

 

Springkussens met op en afbouw!

Wanneer u niet in de mogelijkheid bent om het springkussen zelf op te halen plaatsen wij deze graag voor u. In de meeste gevallen plaatsen wij het springkussen in de ochtend en wordt deze in de avond weer opgehaald. Alle tijden van de op- en afbouw zijn in overleg en passen we zoveel mogelijk aan op uw wensen.

springkussen huren

Onze Springkussens

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »