Stekkers in het stopcontact en je hebt binnen enkele minuten een complete discotheek in je eigen achtertuin. Een springkussen met licht en geluid maakt dit disco springkussen een unieke beleving voor jong en oud. Bekijk direct het filmpje van dit springkussen.

 

Disco springkussen huren, ware topper!

Een unieke beleving voor jong en oud is dit springkussen met disco verlichting! Lekker springen op maat van de muziek terwijl de discoverlichting (led) er een waanzinnige lichtshow van maakt. Circa 6 tot 8 kinderen zullen uren kunnen springen op de grootste hits in het springkussen.

Het springkussen disco is uiteraard geheel veilig en de kinderen zullen geen last hebben van de geluidsbox en disco-lampen. De apparatuur is namelijk helemaal afgeschermd van de springers. Gezien we meerdere modellen hebben kan het uiterlijk wisselend zijn.

 

Transport van het springkussen Disco

Zowel de op- als afbouw zal compleet verzorgd worden bij dit springkussen disco. Uiteraard wordt daarbij alles geheel meegenomen zoals haringen, grondzeil, de blower en een stroomkabel. Daarbij worden ook discolampen geleverd en een geluidsbox. Er dient wel zelf een USB met geluid geregeld te worden. Het enige wat we nodig hebben is een stroomvoorziening van 220 volt.

Een springkussen huren met verlichting is zeer populair. Reserveer dan ook tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Of bekijk ook eens de andere te gekke springkussens!

Specificaties

Afmetingen
4 x 4 x 4 mtr.
Stroomvoorziening
220 volt
Aantal kinderen
6 tot 8 kinderen
Huur prijs afhaal
€ 110,- incl. BTW
Huurprijs met op- en afbouw
€ 150,- incl. BTW
Transportkosten
€ 0,79 incl. BTW per km.

Bekijk ook eens