Wanneer je zoekende bent naar een leuke en ludieke invulling voor een kermis, markt of ander evenement is deze beer mascotte een goede boeking. Een beer mascotte huren zorgt voor een opvallende eyecatcher!

 

Mascotte “Party de beer” steelt alle harten!

Een beer mascotte huren zoals Party de beer is een leuke aanwinst voor uw activiteit. Samen met Clown Dico verkennen ze al rondlopend de omgeving om voor vrolijke feestjes te zorgen. Iedereen wil met deze enthousiaste beer op de foto of even snel een selfie maken. Voor de knuffelkonten onder ons, party de beer houdt erg veel van knuffelen! En wie even toe is aan een lekkere traktatie zit helemaal goed. Clown Dico en de grote beer mascotte hebben namelijk allemaal lekkere snoepjes bij zich.

 

Entertainment of promotie actie op maat:
Op maat is er veel mogelijk met deze beer mascotte, al jouw wensen horen we dan ook erg graag. Zo kan Party de beer een jas of andere kledingstukken in huisstijl dragen voor een mooi persoonlijk tintje. Dit kan weer gekoppeld worden met een leuke en ludieke actie op facebook of twitter. Deze actie genereert direct een leuke traffic.

Specificaties

Tijdsduur
vanaf 3 x 30 minuten
Aantal personen
2 personen
Prijs
vanaf €394,32 incl. BTW (€372,- excl. BTW)
Reiskosten
€0,45 incl. BTW per km.

Bekijk ook eens

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »