Een zachte mascotte muis boeken die dol is op kinderen, vriendelijk en een allemansvriend is? Clown Dico en Mien de muis zetten jouw activiteit graag op stelten met zeer veel interactie. Al rondlopend over uw activiteit stelen ze de harten van iedereen!

 

Mascotte muis deelt lekkers uit

Mien de mascotte muis is een vrolijke muis die altijd in is voor een feestje. Samen met Clown Dico zijn ze dan ook perfect in te zetten als promotie-act, als invulling van een markt, evenement, opening of rondlopend entertainment in een winkelcentrum. Een handje geven, flink knuffelen, hi-five of samen op de foto, dit duo zorgt voor een leuk aandenken van jouw activiteit. Daarbij hebben ze voor iedereen lekkere snoepjes bij zich in een grote koffer. Kortom veel vermaak met Mien de muis!

 

Mascotte entertainment op maat:
Op maat is er veel mogelijk met deze mascotte muis, al jouw wensen horen we dan ook erg graag. Zo kan Mien de muis een jas of andere kledingstukken in huisstijl dragen voor een mooi persoonlijk tintje. Dit kan weer gekoppeld worden met een leuke en ludieke actie op facebook of twitter. Deze actie genereert direct een leuke traffic op!

Specificaties

Tijdsduur
vanaf 3 x 30 minuten
Aantal personen
2 personen
Prijs
€394,32 incl. BTW (€372,- excl. BTW)
Reiskosten
€0,45 incl. BTW per km.

Bekijk ook eens

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »