Dit fantastische multiplay springkussen is een opvallende verschijning. Voor deze krokodil hoef je namelijk helemaal niet bang te zijn, sterker nog hij zorgt voor erg veel vertier. Een springkussen huren zoals deze biedt kinderen uren speel plezier op een alles-in-1 springkussen.

 

Multiplay springkussen huren?

Wie binnen stapt in de grote bek van de krokodil zal er niet snel meer uit komen. In dit springkussen is namelijk alles ingebouwd wat kinderen leuk vinden. Een kruiptunnel, boxballen, klimwand en glijbaan zorgen voor uren plezier. Het woord multiplay springkussen zegt het namelijk al, een alles-in-1 springkussen! Bekijk snel het filmpje op het youtube kanaal van Clown Dico. Hier zie je dit super leuke springkussen in beeld.

Transport van het multiplay springkussen
Zowel de op- als afbouw zal compleet verzorgd worden bij dit springkussen krokodil. Uiteraard wordt daarbij alles geheel meegenomen zoals haringen, grondzeil, de blower en een stroomkabel. Het enige wat we nodig hebben is een stroomvoorziening van 220 volt. Er geldt een km. vergoeding van €0,50 incl. BTW per gereden km.

Specificaties

Afmetingen
5,6 x 5,0 x 3,2 mtr.
Stroomvoorziening
220 Volt.
Aantal kinderen
+/- 12 kinderen
Huur prijs
€ 115,00 incl. BTW
Huurprijs met op- en afbouw
€ 155,00 incl. BTW
Transportkosten
€ 0,50 incl. BTW per km.

Bekijk ook eens

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »