Een ballonnenclown huren die voor jong en oud leuke ballonfiguren kan maken? Clown Dico is een ware ballonartiest en weet van ballonnen allerlei kleurrijke balloncreaties te maken. Van aap tot vliegtuig en van feestkroon tot Minion. Kinderen mogen vragen wat ze willen, Clown Dico draait zijn hand er niet voor om!

 

Professionele ballonnenclown huren, Clown Dico

Clown Dico is een professionele ballonnenclown die van ballonnen ware creaties kan maken. Geen standaard ballonfiguren maar ware balloncreaties voor jong en oud. Een Minion, vliegtuig, aap in een palmboom, prinsesjes, Donald Duck en diverse andere balloncreaties zijn mogelijk. Vanuit een mobiele kar verschijnen allerlei kleurrijke balloncreaties voor jong en oud.

 

Deze clown met ballonnen is ruim inzetbaar!

Ballonnenclown Dico is breed inzetbaar! Van kinderfeestje, winkelcentrum, bedrijfsfeest tot festival. Overal waar Clown Dico komt met zijn ballonnen laat hij veel vrolijke gezichten en een kleurrijk geheel achter! Zo kunt u de mogelijkheden ook uitbreiden met springkussens of wat te denken van een interactieve kindershow.

Specificaties

vanaf 1 uur
€ 163,50 incl. btw ( € 150,- excl. btw)
Vervolg uren
€ 65,40 incl. btw ( € 60,- excl. btw)
Reiskosten
€0,45 incl. BTW per km.

Bekijk ook eens