Springkussen huren tegen een betaalbare prijs? Dan kan jouw kinderfeestje niet meer stuk met een midi springkussen van Clown Dico. Deze springkussens hebben een compacte afmeting van slechts 4 x 3 meter en passen daarmee bijna in elke tuin. En het leuke is, te huur voor slechts € 50,- incl. btw.

 

Midi springkussen, betaalbaar en compact!

 

De midi springkussens hebben we in twee verschillende thema’s; circus en boerderij. Beide springkussens zijn voorzien van prachtige full-color prints voor een bijzondere uitstraling. Door de compacte afmeting is het springkussen vrijwel in bijna elke tuin of oprit te plaatsen. Maak het kinderfeest compleet en ga een midi springkussen huren!

 

Transport
Zoals gezegd zijn deze springkussens compact en daarmee ook eenvoudig te vervoeren. De rol van het springkussen is 1 x 1 meter en past daarmee doorgaans bijna in elke  auto waarvan de bank plat gelegd kan worden. Uiteraard wordt bij het ophalen alles meegegeven zoals haringen, grondzeil, de blower en een stroomkabel. Het enige wat je zelf nog nodig hebt is een stroomvoorziening van 220 volt.

Specificaties

Afmetingen
4,0 x 3,0 x 3,4 meter
Stroomvoorziening
220 volt
Aantal kinderen
6 tot 8 kinderen
Huur prijs
€ 50,- incl. BTW op basis van afhaal
Transportkosten
€0,50 incl. BTW per km.

Bekijk ook eens

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »