Het gezicht achter Clown Dico is Bart Verhees, een veelzijdige en creatieve ondernemer. Of het nu gaat om kinderfeestjes, compleet verzorgd bedrijfsfeest of kindershow, Bart zet jouw wensen om in realiteit. Zijn passie, ervaring en mogelijkheden heeft hij samengevoegd in één bedrijf, Partyhome Verhuur & Entertainment.

 

Van hobby naar full-time job

Als kleine jonge kreeg Bart zijn eerste eigen goocheldoos van de Sint waarmee zijn eerste optreden al snel een feit was voor zijn ouders, familie en zijn basisschoolklas. Echter is deze goocheldoos enige tijd opzij gezet door studiedrukte. Na het oprichten (2002) van zijn sinterklaasorganisatie “Trabedoely en zijn Pieten“, is deze goocheldoos weer van de plank gehaald en met groot succes. Het entertainen is hem in zijn bloed gekropen en kwam voor stage terecht bij Théâtre Floral. Hier speelde hij in 12 voorstellingen (INCREDIBLE 10) diverse typetjes waaronder die van een clown. Na het opzetten van die clownsneus is in 2009 Clown Dico geboren en ging alles in een sneltreinvaart. Nieuwe goocheltrucs werden aangeschaft en de eerste kindershows waren een feit.

Naast de vele optredens kreeg Bart steeds vaker de vraag of hij de volledige zorg van feesten op zich wilde gaan nemen. Dit heeft uiteindelijk geleid naar zijn full-time job onder de naam Partyhome Verhuur & Entertainment. Een volwaardig bedrijf wat zich richt op het verzorgen van feesten in de breedste zin. Van het huren van een springkussen, kindershow tot compleet verzorgde feesten met alles erop en eraan. Dit van een koffielepeltje tot compleet ingerichte tenten of bedrijfshal.

 

Anno 2016

Nu anno 2016 is Bart druk bezig om zijn horizon nog verder uit te breiden. Nieuwe kindershows zijn geschreven en reist hij door heel Nederland en België met zijn diensten. Daarnaast heeft hij een andere droom laten uitkomen met Pio Piloot, Nederlands eerste kinderpiloot. En werkt hij voor vele bekende namen om hun wensen realiteit te maken. Wat de toekomst hem zal brengen zal de tijd leren, Bart zit nog vol met ideeën!

 

Wat zijn nu echt jouw wensen?

Met deze website geven we je veelal een concept idee van de vele mogelijkheden die Clown Dico te bieden heeft. Ieder feest, evenement of activiteit is uniek, daarom horen wij graag wat je nu echt wilt. Het is immers jouw feest of activiteit wat een succes moet gaan worden!

“jouw wensen zijn mijn uitdagingen” © Bart Verhees

Bart Verhees

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »

Onze mogelijkheden

Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden die Clown Dico u te bieden heeft.