Springkussen multiplay Safari

Een nieuw multiplay springkussen is deze jungle safari!

Ballonnenclown Dico

Een ballonnenclown huren die voor jong en oud leuke ballonfiguren kan maken? Clown Dico is een ware ballonartiest en weet van ballonnen allerlei kleurrijke balloncreaties te maken. Van aap tot vliegtuig en van feestkroon tot Minion. Kinderen mogen vragen wat ze willen, Clown Dico draait zijn hand er niet voor om!

 

Professionele ballonnenclown huren, Clown Dico

Clown Dico is een professionele ballonnenclown die van ballonnen ware creaties kan maken. Geen standaard ballonfiguren maar ware balloncreaties voor jong en oud. Een Minion, vliegtuig, aap in een palmboom, prinsesjes, Donald Duck en diverse andere balloncreaties zijn mogelijk. Vanuit een mobiele kar verschijnen allerlei kleurrijke balloncreaties voor jong en oud.

 

Deze clown met ballonnen is ruim inzetbaar!

Ballonnenclown Dico is breed inzetbaar! Van kinderfeestje, winkelcentrum, bedrijfsfeest tot festival. Overal waar Clown Dico komt met zijn ballonnen laat hij veel vrolijke gezichten en een kleurrijk geheel achter! Zo kunt u de mogelijkheden ook uitbreiden met springkussens of wat te denken van een interactieve kindershow.

Party de beer

Wanneer je zoekende bent naar een leuke en ludieke invulling voor een kermis, markt of ander evenement is deze beer mascotte een goede boeking. Een beer mascotte huren zorgt voor een opvallende eyecatcher!

 

Mascotte “Party de beer” steelt alle harten!

Een beer mascotte huren zoals Party de beer is een leuke aanwinst voor uw activiteit. Samen met Clown Dico verkennen ze al rondlopend de omgeving om voor vrolijke feestjes te zorgen. Iedereen wil met deze enthousiaste beer op de foto of even snel een selfie maken. Voor de knuffelkonten onder ons, party de beer houdt erg veel van knuffelen! En wie even toe is aan een lekkere traktatie zit helemaal goed. Clown Dico en de grote beer mascotte hebben namelijk allemaal lekkere snoepjes bij zich.

 

Entertainment of promotie actie op maat:
Op maat is er veel mogelijk met deze beer mascotte, al jouw wensen horen we dan ook erg graag. Zo kan Party de beer een jas of andere kledingstukken in huisstijl dragen voor een mooi persoonlijk tintje. Dit kan weer gekoppeld worden met een leuke en ludieke actie op facebook of twitter. Deze actie genereert direct een leuke traffic.

Clown op kinderfeestje

Een clown huren voor het kinderfeestje van je zoon of dochter? Clown Dico zet elk kinderfeest op stelten en laat graag zien welke goocheltrucs hij geleerd heeft op de toverschool. Tover je mee…?

 

Clown op kinderfeestje huren

Clown Dico laat graag aan iedereen zien en weten wat hij geleerd heeft op de toverschool. Bijzondere en spannende goocheltrucjes met een afwisseling van kleurrijke balloncreaties. Maar of dat nou wel allemaal goed gaat door de onhandigheid van Clown Dico? Tijdens dit kinderfeestje staat de jarige job groot in de spotlights en zullen kinderen ervaren dat ze zelf echt kunnen goochelen.

Een clown op kinderfeestje met cadeau voor de jarige job en natuurlijk ballonnen voor iedereen! Wist je dat Clown Dico ook te boeken is als ballonnenclown?

 

Enkele belangrijke punten voor het kinderfeest

Een clown op kinderfeestje is zeer populair, daarom verzorgt Clown Dico enkel kinderfeestjes binnen de regio Deurne, Helmond, Eindhoven, Weert, Venray, Den Bosch en Venlo. Uiteraard daarbij alle omliggende dorpen. Anders is in overleg mogelijk, we horen graag jouw wensen en ideeën.

Benieuwd hoe een optreden van Clown Dico eruit ziet? Bekijk snel zijn promo op het youtube kanaal van Clown Dico.

Midi springkussen

Springkussen huren tegen een betaalbare prijs? Dan kan jouw kinderfeestje niet meer stuk met een midi springkussen van Clown Dico. Deze springkussens hebben een compacte afmeting van slechts 4 x 3 meter en passen daarmee bijna in elke tuin. En het leuke is, te huur voor slechts € 50,- incl. btw.

 

Midi springkussen, betaalbaar en compact!

 

De midi springkussens hebben we in twee verschillende thema’s; circus en boerderij. Beide springkussens zijn voorzien van prachtige full-color prints voor een bijzondere uitstraling. Door de compacte afmeting is het springkussen vrijwel in bijna elke tuin of oprit te plaatsen. Maak het kinderfeest compleet en ga een midi springkussen huren!

 

Transport
Zoals gezegd zijn deze springkussens compact en daarmee ook eenvoudig te vervoeren. De rol van het springkussen is 1 x 1 meter en past daarmee doorgaans bijna in elke  auto waarvan de bank plat gelegd kan worden. Uiteraard wordt bij het ophalen alles meegegeven zoals haringen, grondzeil, de blower en een stroomkabel. Het enige wat je zelf nog nodig hebt is een stroomvoorziening van 220 volt.

Multiplay springkussen krokodil

Dit fantastische multiplay springkussen is een opvallende verschijning. Voor deze krokodil hoef je namelijk helemaal niet bang te zijn, sterker nog hij zorgt voor erg veel vertier. Een springkussen huren zoals deze biedt kinderen uren speel plezier op een alles-in-1 springkussen.

 

Multiplay springkussen huren?

Wie binnen stapt in de grote bek van de krokodil zal er niet snel meer uit komen. In dit springkussen is namelijk alles ingebouwd wat kinderen leuk vinden. Een kruiptunnel, boxballen, klimwand en glijbaan zorgen voor uren plezier. Het woord multiplay springkussen zegt het namelijk al, een alles-in-1 springkussen! Bekijk snel het filmpje op het youtube kanaal van Clown Dico. Hier zie je dit super leuke springkussen in beeld.

Transport van het multiplay springkussen
Zowel de op- als afbouw zal compleet verzorgd worden bij dit springkussen krokodil. Uiteraard wordt daarbij alles geheel meegenomen zoals haringen, grondzeil, de blower en een stroomkabel. Het enige wat we nodig hebben is een stroomvoorziening van 220 volt. Er geldt een km. vergoeding van €0,50 incl. BTW per gereden km.

Springkussen Disco

Stekkers in het stopcontact en je hebt binnen enkele minuten een complete discotheek in je eigen achtertuin. Een springkussen met licht en geluid maakt dit disco springkussen een unieke beleving voor jong en oud. Bekijk direct het filmpje van dit springkussen.

 

Disco springkussen huren, ware topper!

Een unieke beleving voor jong en oud is dit springkussen met disco verlichting! Lekker springen op maat van de muziek terwijl de discoverlichting (led) er een waanzinnige lichtshow van maakt. Circa 6 tot 8 kinderen zullen uren kunnen springen op de grootste hits in het springkussen.

Het springkussen disco is uiteraard geheel veilig en de kinderen zullen geen last hebben van de geluidsbox en disco-lampen. De apparatuur is namelijk helemaal afgeschermd van de springers.

 

Transport van het springkussen Disco

Zowel de op- als afbouw zal compleet verzorgd worden bij dit springkussen disco. Uiteraard wordt daarbij alles geheel meegenomen zoals haringen, grondzeil, de blower en een stroomkabel. Daarbij worden ook discolampen geleverd en een geluidsbox. Er dient wel zelf een USB met geluid geregeld te worden. Het enige wat we nodig hebben is een stroomvoorziening van 220 volt. Er geldt een km. vergoeding van €0,50 incl. BTW per gereden km.

Een springkussen huren met verlichting is zeer populair. Reserveer dan ook tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Of bekijk ook eens de andere te gekke springkussens!

Springkussen Aap

Dit springkussen aap heeft allerlei vrolijke kleuren en leuke afbeeldingen. Door de grote apenkop valt het springkussen goed op en is ook nog eens zeer veilig bevonden. Kortom een opvallend en veilig springkussen voor veel springplezier!

 

Springkussen aap met enorme kop!

Het springkussen aap van 4 x 5 meter is een prachtig compact springkussen voor kinderen. Dit springkussen biedt ongeveer 8 tot 12 kinderen uren spring-plezier op dit springkussen.

 

Transport
De op- als afbouw zal compleet verzorgd worden bij dit springkussen. Uiteraard wordt daarbij alles geheel meegenomen zoals haringen, grondzeil, de blower en een stroomkabel. Het enige wat we nodig hebben is een stroomvoorziening van 220 volt. Er geldt een km. vergoeding van €0,50 incl. BTW per gereden km. Binnen een straal van 10 km. van ons bedrijf zullen geen kosten berekend worden

Mien de muis

Een zachte mascotte muis boeken die dol is op kinderen, vriendelijk en een allemansvriend is? Clown Dico en Mien de muis zetten jouw activiteit graag op stelten met zeer veel interactie. Al rondlopend over uw activiteit stelen ze de harten van iedereen!

 

Mascotte muis deelt lekkers uit

Mien de mascotte muis is een vrolijke muis die altijd in is voor een feestje. Samen met Clown Dico zijn ze dan ook perfect in te zetten als promotie-act, als invulling van een markt, evenement, opening of rondlopend entertainment in een winkelcentrum. Een handje geven, flink knuffelen, hi-five of samen op de foto, dit duo zorgt voor een leuk aandenken van jouw activiteit. Daarbij hebben ze voor iedereen lekkere snoepjes bij zich in een grote koffer. Kortom veel vermaak met Mien de muis!

 

Mascotte entertainment op maat:
Op maat is er veel mogelijk met deze mascotte muis, al jouw wensen horen we dan ook erg graag. Zo kan Mien de muis een jas of andere kledingstukken in huisstijl dragen voor een mooi persoonlijk tintje. Dit kan weer gekoppeld worden met een leuke en ludieke actie op facebook of twitter. Deze actie genereert direct een leuke traffic op!

Suikerspin

U wilt uw bezoekers een lekkere zoete traktatie aanbieden? Clown Dico maakt graag een lekkere zoete suikerspin voor grote en kleine smullers. De clown met suikerspin deelt de roze spin gratis uit op uw activiteit.

 

Suikerspin, onbeperkt uitdelen

Een suikerspinkraam op uw markt, school, familiedag of de activiteit waarbij u iedereen een gratis zoete traktatie wilt aanbieden. Een gratis traktatie uitdelen wordt zeer gewaardeerd bij jong en oud. Standaard verzorgen we het uitdelen van suikerspinnen in een tijdsbestek van 4 uurtjes. Indien u langer wilt huren is dat mogelijk, uw wensen zijn het belangrijkste! Een extra uur gratis uitdelen kost € 53,- incl BTW.

 

Suikerspinmachine huren?

Wanneer u liever zelf een suikerspin wilt maken is dat uiteraard ook mogelijk. De suikerspinmachine is los te huur. Wij zullen zorg dragen dat alle materialen zoals stokjes en suikerspinsuiker voor u klaar staat. Een suikerspinmachine huren kan vanaf € 65,- incl BTW.

We verhuren ook een popcorn machine.

suikerspin