Binnenkort een kinderfeestje organiseren voor je zoon of dochter, maar je hebt nog géén idee? Overal kinderen die rennen, spelen en de boel flink op zijn kop weten te zetten? Wellicht helpen dan de onderstaande tips and tricks je bij het organiseren van het kinderfeest.

 

Stap voor stap een kinderfeest organiseren

Om te beginnen is het gemakkelijk om enkele belangrijke punten op een rijtje te zetten. Waar, wanneer en hoe moet het kinderfeest eruit komen te zien?

Plan een datum en maak een tijdsindeling, een kinderfeest duurt gemiddeld 4 uurtjes.
Maak een passend thema. Een hobby/kinderheld van je zoon of dochter sluit hier vaak goed bij aan.
Maak of koop uitnodigingen voor het feestje en bekijk hoeveel kinderen je wilt uitnodigen.
Zorg dat je goed voorbereid bent en koop eventuele benodigdheden.

Om je enkele handelingen te besparen kan een clown veel betekenen. Denk er dan is over na om een clown in te huren voor het kinderfeest.

kinderfeestje

Clown op je kinderfeestje inhuren

Clown Dico verzorgt jaarlijks vele optredens door Nederland en België. Dit van basisscholen, evenementen, theaters tot aan kinderfeestjes. Met name kinderfeestjes zijn een van de bijzonderste feestjes, de jarige job staat namelijk altijd centraal. Toch minimaal één dag in het jaar dat alle vriendjes en vriendinnetjes speciaal naar jouw feestje komen. Wat is er dan leuker om samen met deze vriendjes en vriendinnetjes iets te doen wat niet zo voor de hand liggend is? Juist, maak er een magisch kinderfeestje van met Clown Dico.

Benieuwd naar Clown Dico? De onderstaande promo geeft je een idee hoe Clown Dico het kinderfeest veranderd in een magisch feest.

Daarnaast is Clown Dico ook een uitstekende ballonnenclown.

 

Lumens Groep: Mevr. Lensink

Super bedankt voor de leuke middag. Wij hebben echt genoten en het springkussen, maar vooral de clown waren echt een aanwinst voor de middag; alleen maar positieve feedback.

Lidl : Mevr. Dekker

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »

Onze mogelijkheden

Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden die Clown Dico u te bieden heeft.