Een leuk springkussen huren voor een feestje? Bij Clown Dico zijn veel leuke springkussens te huren voor elke gelegenheid.

 

Springkussen huren Helmond, ruime keuze

Wij hebben diverse leuke springkussens voor feesten, evenementen en activiteiten waarbij veiligheid voorop gaat. Onze springkussens hebben standaard hoge zijwanden waardoor het bijna niet mogelijk is om hierop te klimmen. Daarnaast zijn ze voorzien van een vast dak waardoor kinderen beschermd zijn tegen zon en regen.

Wat dacht je van het multiplay springkussen krokodil? Klim door de bek en kom in een compleet speeleiland terecht. Of spring je zo in de onderwaterwereld en ga je tussen de zeehonden door op het springkussen dolfijn? Voor wanneer je iets minder ruimte hebt in de tuin zijn de midi springkussens zeer fijn. Door hun compacte afmeting van 4 x 3 zijn deze bijna in elke tuin of oprit te plaatsen. Welk thema heeft jouw interesse gewerkt?

 

Meer dan alleen springkussens…

Bij Clown Dico ben je naast springkussens huren ook helemaal aan het juiste adres voor kindershows en ander kinderentertainment. Een clown op je kinderfeestje, ballonnenclown die voor iedereen kleurrijke ballonfiguren maakt of wat dacht je van popcorn of suikerspin. Neem rustig eens de tijd om de vele mogelijkheden te bekijken. Wanneer we ergens mee kunnen helpen horen we het graag, jouw wensen zijn onze uitdagingen!

 

Onze mogelijkheden

Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden die Clown Dico u te bieden heeft.