Het jaarlijkse Sinterklaasfeest staat weer op de agenda. Het kinderfeest waarbij kinderhartjes sneller zullen gaan kloppen. Clown Dico verzorgt al sinds jaar en dag jaarlijks vele Sinterklaasfeesten. Graag helpt hij je met enkele tips!

Boek tijdig voor het Sinterklaasfeest

De beste tijd om een clown of Sinterklaas te boeken voor je Sinterklaasfeest is rond april. Het klinkt raar, maar in dat geval heb je de meeste keuze. Alle goede clowns en artiesten zitten anders echt allemaal vol, zeker op de belangrijkste dagen. Boek dus tijdig een clown met voorprogramma zodat deze altijd bij uw wensen past!

Voldoende ruimte voor de Sinterklaasshow

Het Sinterklaasfeest vindt in de meeste gevallen gezellig plaats op het bedrijf zelf. Belangrijk hierbij is om goed te kijken hoeveel ruimte een clown of voorstelling nodig heeft. Is de ruimte te klein dan kan dit afbreuk doen aan de Sinterklaasshow. Vooral het laatste is natuurlijk sonde want je betaald er immers voor. Daarbij is het aantal personen die bij de Sinterklaasshow aanwezig zullen zijn belangrijk. Vanuit hier kun je de locatie bepalen. Leuk is hierbij om deze ruimte sfeervol aan te kleden, dit verhoogd direct de sfeer van het Sinterklaasfeest!

Wat voor Sinterklaashow boeken?

Er zijn vele verschillende Sinterklaasvoorstellingen te boeken. Belangrijk is om te kijken wat je echt wilt en zoekt, het aantal kinderen is hierbij van groot belang. Heb je een groep van 20 kinderen dan is knus en gezellig een aanrader. Heb je meerdere kinderen dan zal er groter uitgepakt moeten worden. 

Clown Dico heeft ruime ervaring als het om een Sinterklaasfeest gaat. Neem dan ook gerust contact op wanneer er vragen zijn. Ook een complete Sinterklaasshow is te boeken bij Clown Dico. In dat geval ben je direct ontzorgt en verzekerd van een spetterend Sinterklaasfeest.

Lumens Groep: Mevr. Lensink

Super bedankt voor de leuke middag. Wij hebben echt genoten en het springkussen, maar vooral de clown waren echt een aanwinst voor de middag; alleen maar positieve feedback.

Lidl : Mevr. Dekker

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »

Onze mogelijkheden

Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden die Clown Dico u te bieden heeft.