Carnaval is voor velen het leukste en gezelligste feest van het jaar. Hossen, dansen, verkleden en gezelligheid is waar carnaval allemaal om draait. Maar daar hoort ook passend entertainment voor kinderen bij. Clown Dico past geheel binnen het carnaval profiel!

 

Kindershow tijdens carnaval

Speciaal voor carnaval heeft clown Dico een show geschreven welke volledig aansluit bij het gezellige feest. Tijdens de speciale carnavalsshow blijkt dat zijn prinsensteek verdwenen is… Iemand die niet houdt van carnaval. Hopelijk lukt het de kinderen clown Dico zijn steek weer terug te krijgen!

Een zeer interactieve show met goochelen, kleurrijke ballonnen, veel actie en bovenal hossen en springen. Naast de carnavalsshow kunt u clown Dico ook boeken als ballonnenclown.

clown huren carnaval

 

Meer dan een clown tijdens carnaval

Naast een carnaval clown zijn bij clown Dico ook diverse andere materialen te huren. Wat te denken van een zoete traktatie; zoals popcorn of een suikerspin? Of een prachtig springkussen waarop uren gesprongen kan worden! De mogelijkheden voor carnaval zijn bij clown Dico eindeloos.

Jong, interactief, meedenkend en bovenal professioneel, dat is wat clown Dico zo uniek maakt. Of het carnavalsfeest nu voor 10 kinderen is, of voor 250, clown Dico zal de kinderen vermaken!

Lumens Groep: Mevr. Lensink

Super bedankt voor de leuke middag. Wij hebben echt genoten en het springkussen, maar vooral de clown waren echt een aanwinst voor de middag; alleen maar positieve feedback.

Lidl : Mevr. Dekker

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »

Onze mogelijkheden

Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden die Clown Dico u te bieden heeft.