U wilt een springkussen huren in Venray? Dan heeft Clown Dico uit Deurne het springkussen wat u zoekt. Groot, klein, met of zonder een glijbaan, Clown Dico heeft voor elke gelegenheid het juiste springkussen!

Bij springkussen Venray altijd ruime keuze

Wij hebben diverse leuke springkussens voor feesten, evenementen en activiteiten waarbij veiligheid voorop gaat. Spring, dans en zing mee op de grote hits in het enige echte springkussen disco. Een springkussen met discolampen en muziek voor uren dans en springplezier. Wanneer je van meer avontuur houd en spanning houd raden wij graag het springkussen multiplay krokodil aan.

Misschien heb je helaas niet de ruimte voor een wat groter springkussen? Bekijk dan eens de midi springkussens, deze zijn compact en passen vrijwel in iedere tuin of oprit. Springkussens met een prachtig thema en afbeeldingen. Daarbij ook nog eens zeer goedkoop, de huurprijs is slechts € 50,- incl. btw

Meer dan springkussens…

Naast een breed aanbod aan springkussens heeft Clown Dico ook diverse mogelijkheden op het gebied van kinderentertainment. Wat dacht je van een kindershow op een kinderfeestje of tijdens de jaarlijkse familiedag. Daarnaast is Clown Dico ook een professionele ballonnenclown, zo maakt hij in een handomdraai een Minion, aap in een palmboom en diverse balloncreaties meer. Kortom een clown huren kan ook in Venray!

Onze mogelijkheden

Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden die Clown Dico u te bieden heeft.