Bekijk hier krantenartikelen over Clown Dico

 

Clown Dico in videoclip van Ralf Mackenbach voor KIKA.                                                            Naast de televisie-serie “Het nieuws van Sint” is Clown Dico ook te zien in de nieuwe clip van Ralf Mackenbach. Deze clip is tegelijkertijd de titelsong van “Het nieuws van Sint”.

 

 

 Clown Dico in nieuwe televisie-serie “Het nieuws van Sint”, 20 mei 2013.                                       Dit najaar zal Clown Dico samen met o.a. Ralf Mackenbach, Kimberley Klaver, Femke Meines, Vajén van den Bosch, vele zwarte pieten en natuurlijk niemand minder dan Sinterklaas te zien zijn in “Het nieuws van Sint”. Een nieuwe televisie-serie wat door geheel Nederland uitgezonden zal worden en tevens een steentje bijdraagt aan Kika-bouw. 

Bekijk hier de website van “Het nieuws van Sint” 

 

De Party van Sinterklaas in de top 5 van beste Sinterklaasevenement van Nederland.           Afgelopen zondag 25 november 2012 presenteerde Clown Dico de eerste editie van het Sinterklaasfeest “De Party van Sinterklaas”. Een grote Sinterklaasshow in Zaal de Zwaan te Deurne wat is uitgeroepen tot een van de vijf beste Sinterklaasevenementen van Nederland. Dat werd afgelopen 6 december 2012 bekend gemaakt bij het Gouden Pepernoot gala. Een grote kroon op de vele uurtjes die de organisatie en Clown Dico in het feest gestoken hebben. In 2014 zal er wederom weer een spetterende show georganiseerd worden.

Bekijk hier de website van het Sinterklaasfeest, De Party van Sinterklaas                                         Bekijk hier direct de promo van het grote Sinterklaasfeest

 

 Clown Dico op SBS6, Hart van Nederland  –  7 november 2012;                                                          Op 7 november 2012 zette Clown Dico zich in voor Stichting Achterstevoren om kinderen met een ziekte in het zonnetje te zetten. Samen met de jonge heldinnen Emma en Sofie brachten ze een bezoek aan het MMC ziekenhuis in Veldhoven en Hart van Nederland, SBS6 was daarbij.

Bekijk hier de aflevering van Hart van Nederland