Je zoek een ballonnenclown in Limburg? Dan kan ballonnenclown Dico jouw vast van dienst zijn. Clown Dico maakt allerlei leuke balloncreaties op feesten en evenementen. Geen standaard figuren maar ware balloncreaties die kinderen zelf mogen uitkiezen.

 

Ballonnenclown Limburg verrast jong en oud!

Clown Dico is de ballonnenclown voor Limburg, hij vermaakt jong en oud met uiteenlopende ballonfiguren. Nouja, zeg maar gerust balloncreaties want iedereen mag zelf vragen wat ze graag willen hebben. Van stripfiguren, auto’s tot aapjes en bloemen, ballonnenclown Dico draait er zijn hand niet voor om. Kortom deze ballonnenclown zal in Limburg jong en oud doen verrassen met zijn ballonnen.

 

Direct een ballonnenclown huren; hoe doe ik dat?

Deze ballonnenclown Limburg kun je direct en online huren. Vraag direct een offerte aan of vul het “stuur terugbel verzoek” formulier in. In het laatste geval zal Clown Dico persoonlijk terug bellen om al je wensen te bespreken. Ook speciale wensen zijn meer dan welkom onder het motto “uw wens is mijn uitdaging”!

Direct Clown Dico bellen: 0614256365

ballonnenclown limburg

Onze mogelijkheden

Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden die Clown Dico u te bieden heeft.