Een familiedag organiseren waarbij u ook kinderen verwacht? Een optreden van een echte clown is een leuke toevoeging. Met z’n allen genieten van het optreden; samen lachen en samen actief bezig zijn. Een clown kan vaak lekker het “ijs” breken en alle neuzen dezelfde kant op zetten.

 

Kindershow vol actie en humor

Echt kunnen goochelen, dat is vaak een droom van vele kinderen. Clown Dico weet het waar te maken tijdens zijn kindershow. Een show waarbij kinderen in de grote hoofdrol staan, want zei gaan goochelen. Samen met vele grappen en grollen zal de tijd ineens voorbij vliegen. Oordeel zelf en bekijk de trailer van Clown Dico:

 

Ballonnenclown, lekker kleurrijke figuren!

Iedereen een leuk en bovenal kleurrijk ballonfiguur, dat is het doel van Clown Dico. Jong en oud mag vragen wat ze willen hebben. Een aap in een vliegtuig, Donald Duck, bos bloemen, auto of dieren. Clown Dico draait er zijn hand niet voor om.

 

Clown op uw familiedag

Clown Dico is een professionele clown die precies weet hoe hij de kinderen moet vermaken. Niet alleen de kinderen, ook u als volwassene kunt mee genieten van zijn clownskunsten. Met jaarlijks ruim 100 optredens verspreid in Nederland en België heeft Clown Dico veel ervaringen opgedaan. Dit van kinderfeestjes, familiedagen, bedrijven, scholen en verenigingen.

Wenst u meer informatie over de leuke mogelijkheden te ontvangen voor bijvoorbeeld uw familiedag, neem vrijblijvend contact op met Clown Dico.

Lumens Groep: Mevr. Lensink

Super bedankt voor de leuke middag. Wij hebben echt genoten en het springkussen, maar vooral de clown waren echt een aanwinst voor de middag; alleen maar positieve feedback.

Lidl : Mevr. Dekker

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »