Het nieuws van Sint is een Nederlandse kinderserie over de avonturen van Sinterklaas en zijn Pieten die in 2013 werd uitgezonden door Pebble TV. De titelsong van de serie werd verzorgd door Ralf Mackenbach met het lied Het nieuws van Sint. De serie werd uitgeroepen als leukste Sinterklaas serie van 2013.

Clown Dico was samen met o.a. Ralf Mackenbach, Kimberley Klaver, Femke Meines, Vajén van den Bosch, vele zwarte pieten en natuurlijk niemand minder dan Sinterklaas te zien. Een kinderserie waarvan de opbrengst volledig werd geschonken aan stichting KIKA.

Lumens Groep: Mevr. Lensink

Super bedankt voor de leuke middag. Wij hebben echt genoten en het springkussen, maar vooral de clown waren echt een aanwinst voor de middag; alleen maar positieve feedback.

Lidl : Mevr. Dekker

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »

Onze mogelijkheden

Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden die Clown Dico u te bieden heeft.