Afgelopen zondag 25 november 2012 presenteerde Clown Dico de eerste editie van het Sinterklaasfeest “De Party van Sinterklaas”. Een grote Sinterklaasshow in Zaal de Zwaan te Deurne wat is uitgeroepen tot een van de vijf beste Sinterklaasevenementen van Nederland. Dat werd afgelopen 6 december 2012 bekend gemaakt bij het Gouden Pepernoot gala. Een grote kroon op de vele uurtjes die de organisatie en Clown Dico in het feest gestoken hebben. In 2014 zal er wederom weer een spetterende show georganiseerd worden.

Het grote Sinterklaasfeest van Deurne en omgeving is nog sterk groeiende, check de website van het Sinterklaasfeest voor meer informatie!

 

Lumens Groep: Mevr. Lensink

Super bedankt voor de leuke middag. Wij hebben echt genoten en het springkussen, maar vooral de clown waren echt een aanwinst voor de middag; alleen maar positieve feedback.

Lidl : Mevr. Dekker

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »

Onze mogelijkheden

Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden die Clown Dico u te bieden heeft.