Je zoekt een clown die van ballonnen uiteenlopende ballonfiguren maakt? Ballonnenclown Gelderland maakt er een kleurrijk geheel van op uw bedrijfsfeest, markt, open dag en verjaardagen. Overal waar Clown Dico verschijnt zullen er ware balloncreaties verschijnen voor jong en oud.

 

Een ballonnenclown met kleurrijke ballonfiguren in Gelderland

Clown Dico is een professionele ballonnenclown die jong en oud weet te verrassen met kleurrijke balloncreaties. Of je nu een vlinder, prinses, Donald Duck of een aap in een vliegtuig zou willen hebben maakt niet uit. Ballonnenclown Dico draait er zijn hand niet voor om. Zonder enige meerprijs kan hij zelf muziek uit zijn ballonnenkar laten klinken om een nog groter feestje te bouwen!

Je heb Clown Dico al eens eerder gezien? Dat zou kunnen kloppen want regelmatig is hij in Gelderland te gast bij o.a. Coop en Lidl.

 

Direct een clown huren in Gelderland; hoe kan het?

Wanneer je direct ballonnenclown Gelderland wilt huren kan dat. Je kunt rechts een “offerte aanvragen”, hier vul je alle gegevens in waarna je binnen 24 uur een reactie retour zult ontvangen. Hoe meer gegevens we hebben van de activiteit, hoe beter en specifieker we kunnen reageren. Wanneer je graag persoonlijk contact wilt is bellen ook altijd een optie. Liever gebeld worden? Ook dat kan, laat dan je gegevens achter bij “bel me terug”. Clown Dico geeft je dan zelf een belletje om jouw wensen te bespreken.

 

ballonnenclown gelderland

Onze mogelijkheden

Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden die Clown Dico u te bieden heeft.