Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/partyhome/domains/clowndico.nl/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Springkussen dolfijn, huur voordelig bij Clown Dico

Dit springkussen dolfijn is een echte topper door zijn bijzondere uitstraling in het thema zeedieren. De unieke obstakels in de vorm van allerlei zeedieren maken het een groot feest om op dit springkussen te mogen springen en glijden.

 

Een “dol-fijn” springkussen te huur

Spring met een bommetje zo de onderwaterwereld in met het huren van deze dolfijn. Ga boxen met de zeehond, spring over het zeepaardje heen of kruip dwars door de grote rode vis heen. Met deze unieke obstakels laten kinderen al snel zijn eigen verhalen tot leven komen. Daarnaast kunnen de kinderen een grote duik maken van de glijbaan op weg naar een nieuw avontuur.

De kinderen zullen een dol-fijne dag beleven!

 

Transport
Zowel de op- als afbouw zal compleet verzorgd worden bij dit springkussen dolfijn. Uiteraard word daarbij alles geheel meegenomen zoals haringen, grondzeil, de blower en een stroomkabel. Het enige wat we nodig hebben is een stroomvoorziening van 220 volt. Er geld een km. vergoeding van €0,50 incl. BTW per gereden km. Binnen een straal van 10 km. vanaf ons bedrijf zullen geen kosten berekend worden.

Specificaties

Afmetingen
5 X 5 x 6 meter
Stroomvoorziening
220 volt
Aantal kinderen
10 tot 13 kinderen
Huur prijs
€100,- incl. BTW met op- en afbouw
Transportkosten
€0,50 per km.

Bekijk ook eens

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »