Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/partyhome/domains/clowndico.nl/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Springkussen circus huren voor kinderfeest?

Dit springkussen circus is een prachtige ecatcher op een groot kinderfeest. Het heeft vrolijke kleuren, een glijbaan, speelpionnen, is geheel veilig en heeft een vast dak dat zowel de regen als de zon tegenhoud.

 

Springkussen circus huren voor kinderfeest

Alle kinderen verzamelen want het circus is geopend. Hoe snel kun jij slalommen als een echte acrobaat tussen de pionnen door? Kruip jij als een hondje door de kruiptunnel of maak je een prachtige koprol over de glijbaan? De clowns op het springkussen zijn er helemaal klaar voor om het kinderfeest te doen slagen!

Dit springkussen circus is een aanrader voor kinderfeestjes, familiedagen en activiteiten. Er kunnen ongeveer 9 tot 13 kinderen tegelijkertijd springen op dit kleurrijk springkussen circus.

 

Transport
Zowel de op- als afbouw zal compleet verzorgd worden bij dit springkussen. Uiteraard wordt daarbij alles geheel meegenomen zoals haringen, grondzeil, de blower en een stroomkabel. Het enige wat we nodig hebben is een stroomvoorziening van 220 volt. Er geld een km. vergoeding van €0,50 incl. BTW per gereden km. Binnen een straal van 10 km. vanaf ons bedrijf zullen geen kosten berekend worden.

Specificaties

Afmetingen
5 x 5 x 6 meter
Stroomvoorziening
220 volt
Aantal kinderen
10 tot 13 kinderen
Huur prijs
€115,- incl. BTW met op- en afbouw
Transportkosten
€0,50 incl. BTW per km.

Bekijk ook eens

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »